Werkwijze

Bouwburo van der Dussen is actief op het gebied van (ver)bouwwerkzaamheden aan woningen en gebouwen in de ruimste zin van het woord. Van keukens en badkamers tot dakkapellen in interieur aanpassing, alsmede aan -en verbouw van bestaande woningen. Ook in nieuwbouw is bouwburo van der Dussen actief.
De drijvende kracht achter het bouwburo is Maarten van der Dussen. Deze oprichter en ondernemer heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in het vak en is uw aanspreekpunt betreffende uw bouwzaken, ontwerp en aanbesteding. Waarbij service en kwaliteit de belangrijkste sleutelwoorden zijn.

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is!

Om onze service nog naar een hoger plan te kunnen trekken, zijn wij lid van Bouwgarant. Deze organisatie staat letterlijk garant voor onze aangenomen werkzaamheden, zodra de klant voorafgaande aan de werkzaamheden de bouwgarant verzekering heeft aangevraagd. Indien bouwgarant van toepassing is heeft de klant diverse extra privileges verworven, zoals bijvoorbeeld de garantie dat uw verbouwing of nieuwbouwwoning afgebouwd wordt door Bouwgarant conform de reeds gemaakte afspraken, als de aannemer door omstandigheden niet in staat is het project voort te zetten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van Bouwgarant.

ContactCaptcha Image Reload image challengeWaar vindt u ons?

Referenties